2019-01-29
踏入店舖,長廊放上日本清酒,大有高雅感覺,大堂十枱八枱,輕談不擾人,傾傾生意,計劃行政也是好地方。麵豉湯清淡不覺味濃,小小豆腐粒,必備幼滑。先嚟甘魚,魷魚,海膽,蝦甜,蝦壽司, 嗰度呢個熟食係分兩種味道嘅,。深海池魚,青魚,蝦蟹肉帶子,魷魚同埋海膽煎蛋壽司,一碟主菜兩味上,鰻魚和牛同上,唔係朋友都食唔到,一個係皇后款一個係萬元價,咁而出面係好少有咁嘅供應,係兩種顏色嘅所以呢係邊度搵呀!都係老友介紹先有得嘆。鰻魚切片燒得真係非常靚,又有軟硬口感,係咪同一般食開心樂園餐真係好唔同,佢係有口感又唔會失去鰻魚應有嘅味道,。和牛真係名不虛傳,一片入口,就有口感味道醬汁亦都少唔得啱啱好,冇油腥嘅感覺。一般配菜嘅成日都係冇乜特別嘅,加咗特別醬汁,入口就唔同曬啦!魷魚壽司入口濃濃嘅海鮮味,係喺個口腔入面,海膽形狀態更加係睇到都已經係,唔想放過佢。壽司分兩次上菜,食完又嚟食,之後又再有啲好嘅膽口食物,令到真係一餐嗰個肚係不停咁喺個口腔喺迴旋處青魚壽司入口右立口道同凡溝埋嘅時候嗰種感覺就係因間啱啱好飯後甜品或咖啡,我一聽到有白桃雪糕,我已經唔使再諗第二啲啦,即刻要咗個白桃雪糕,因為會個好開心好幸福嘅感覺,
麵豉湯清淡不覺味濃,小小豆腐粒,必備幼滑。
都係老友介紹先有得嘆。
青魚壽司入口右立口道同凡溝埋嘅時候嗰種感覺就係因間啱啱好
飯後甜品或咖啡,我一聽到有白桃雪糕,我已經唔使再諗第二啲啦,即刻要咗個白桃雪糕,因為會個好開心好幸福嘅感覺,當雪糕到嘅時候,我同朋友第一啖都忍唔住嘩一聲。
朋友要杯咖啡,入口都好純亦都唔覺有其他嘅苦澀味。