之前聽兩個朋友講過話呢間嘢唔掂,但我仍然想試吓, 唔親身試過點知係咪真係咁差?!5月7日已經試過佢既早餐, 但冇影相, 所以唔特登寫多個食評喇!其實已經覺得唔多掂, 個早餐成 $25, 有一個芝士煙肉奄列包, 一個薯粒, 同埋要咗杯靚啲既熱啡,個包細到... 得麥記魚柳包三分一左右, 味道極度普通, 唔覺得 juicy!薯粒同麥記薯餅冇分別! 最離譜係杯熱啡, 雖然職員已講咗杯靚啲既熱啡得半杯, 但其實只係三分一杯外賣熱飲咁大杯囉! 嘩! 真係一啖就飲晒! 仲要好普通咋喎!食完幾個鐘之後我仲肚餓, 但又唔多肯定同佢有關既...好啦! 我決定再畀多次機會試吓佢既晚餐,首先服務已經有啲問題, 我都唔明點解遲過我兩個人買嘢既客可以仲快過我拎食物走囉!我只係叫咗個煙肉漢寶餐加一杯朱古力雪糕飲熱奶茶啫! 冇咩特別架喎!!跟住佢哋仲要搞鬼到一開波就整定杯雪糕畀我先,嘩! 大佬呀! 你又要執嘢畀我執得慢, 又要一早整定杯雪糕喺度等, 乜都溶啦!!我梗係要求佢再整過杯畀我啦!跟住拎到返屋企開啲嘢嚟食, 杯朱古力雪糕就得個甜字, 冇乜朱古力味,個包.... 嘩! 勁失望, 細到離晒譜!! 計晒畀佢成個包
之前聽兩個朋友講過話呢間嘢唔掂,
但我仍然想試吓, 唔親身試過點知係咪真係咁差?!

其實已經覺得唔多掂, 個早餐成 $25,
有一個芝士煙肉奄列包, 一個薯粒, 同埋要咗杯靚啲既熱啡,
薯粒同麥記薯餅冇分別!
最離譜係杯熱啡, 雖然職員已講咗杯靚啲既熱啡得半杯,
食完幾個鐘之後我仲肚餓, 但又唔多肯定同佢有關既...

好啦! 我決定再畀多次機會試吓佢既晚餐,
跟住佢哋仲要搞鬼到一開波就整定杯雪糕畀我先,
我梗係要求佢再整過杯畀我啦!

個包.... 嘩! 勁失望, 細到離晒譜!! 計晒畀佢成個包都係得 3.5 吋厚!
仲要個汁唔得, 濃得嚟唔好味, 片煙肉又食唔出, 個包同片肉都極普通,
杯奶茶又係普普通通, 但只係畀咗一盒仔奶我, 冇糖, 所以勁淡,
至於加一蚊既洋蔥圈, 都係好麻麻, 唔多好食...

唉! 佢既食物質素同服務真係仲差過麥記, 仲要貴人哋咁多, 以後都唔會再幫襯啦!!
2009-05-11
$36 (Dinner)