2019-03-16 302 views
今次同朋友過到嚟呢一間餐廳,專門就係為咗食佢新出嘅平價套餐,合共$199就食到七款來自唔同國家,每款一至兩隻嘅蠔,再加兩隻法國蠔,😋😋😋仲有一杯餐白酒,😋😋呢個價錢實在太平👍🏻👍🏻所以我同朋友都忍唔住過嚟試一試😏😏呢間環境好就不在話下啦😏地點又方便,喺正荃新天地入面🙆🏻🙆🏻一坐低就即刻嗌呢一個套餐!先來兩杯餐白酒,餐白酒就真係唔太好,好明顯開咗好耐🤔🤔直情啲酒就嚟死咁滯😣😣開始有啲鹹😣😣餐酒係唔推介🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️啲蠔就完全唔同囉!好新鮮😋😋完全係即開即食😎,食嘅時候一定要聽侍應話!順時針甘食,由最淡嘅蠔食到去最濃味嘅蠔😋😋當然啦法國號就梗係最後尾先食🙆🏻🙆🏻真係與眾不同😎😎每個國家有佢嘅特色,所以呢一個套餐絕對抵食!
2019-03-12
$200 (Dinner)