Hiring
Monthly
$16,300+
Monthly
2018-11-18 160 views
開左新aeon卡既師奶仔發現呢幾日有全場9折,星期日放假當然搵藉口黎!睇完戲後決定醫個肚再掃貨,行左個大圈發現呢間日本野特別多人又full, 連小朋友都食緊魚生飯,可想而知父母對間野好有信心!食!襯有做9折,點左個二人餐C餐,兩個飯兩碗湯一份燒海蝦一份芝士龍蝦,平時做緊3百尾都算抵,因為真係好大份!首先麵豉湯係飯碗咁大,有好多青紅蘿蔔塊,同一件三文魚骨,但湯底好清一d都唔腥唔油,好甜又熱辣辣真係暖左個胃準備開飯!C餐貴少少在於飯既材料,一碗係極尚刺身飯,有虎蝦/海膽/吞拿魚茸/三文魚/帶子/同甜蛋,基本上鐘意食既都集於一身~ 我食既係海膽三文魚飯,三文魚好肥美,肉質好厚實好新鮮;海膽都有半板好多,重點係好鮮甜呢 兩人share住食每樣刺身都可以食,overall都係覺得呢個價錢有呢個質素真係超抵!另一邊廂既燒蝦就有d失望,蝦的確係硬殼係海蝦黎,不過肉質較「梅」,都算大隻但可能係燒完再反燒熱所以唔太新鮮熱辣⋯ 龍蝦亦如是,雖然啖啖肉又爆多芝士(好chewy),但可以煮熟完再加芝士加熱焗,所以龍蝦肉過熟同偏硬⋯好既係龍蝦帶雙鉗,仲幫你鉗開左方便進食。試完覺得下次淨食魚生飯便夠!所以正評係比

試完覺得下次淨食魚生飯便夠!所以正評係比魚生飯的!