2012-02-08 11 views
我是第一次寫食評的, 這一次是團購, 以為都是一般啦. 點知喜出望外囉… 首先有一個好有禮貌的侍應問我要咩湯, 有龍蝦湯及黑松露湯可以選擇. 我同老公一人選擇一款, 當個黑松露湯還未放上枱, 但佢的香味已被我吸入. 真係好好味, 其實二款湯都好好飲.而沙律就一般啦 !再送上每位2隻的生蠔, 好新鮮仲好大隻. 好好味 !!之後就任點串燒及魚生. 因為串燒只係一般的食物, 無咩特別好食或推介. 我只覺得三文魚頭好脆, 唔腥好味, 其它串燒係無咩味的. 可以不吃亦無損失, 留肚食以下落黎的野仲好. 魚生就非常新鮮. 單看它的賣相都唔只 $ 168 啦… 我覺得正呀, 我試晒八款, 每款都咁好味 !!之後就到主角出場”澳州雪花西冷”, 一咬就有好香牛本身的油出左黎, 只有牛香無雪味, 正 !!甜品係我的至愛 “焦糖燉蛋”, 又係要推介的比大家的.食到飽飽當然要飲番杯檸茶消下滯啦.

而沙律就一般啦 !

再送上每位2隻的生蠔, 好新鮮仲好大隻. 好好味 !!

甜品係我的至愛 “焦糖燉蛋”, 又係要推介的比大家的.

食到飽飽當然要飲番杯檸茶消下滯啦.

Other Info. : 總括黎講用團購價 $ 168- 可以食到以上的食物, 真係超晒值, 所以真係要寫一寫出黎比大家參考下架. 下次如果再有團購, 我一定要再買. 我唔知會唔會今日係團購卷第一日可以用的關係, 所以特別好味呢??
2012-02-07
$185 (Dinner)
Celebration
Birthday