2017-08-17 633 views
今日黎到依間每次做gym都經過嘅餐廳試下。因為我地2個勁鐘意食鵝肝嘅關係,我特別留意到佢地鵝肝都幾受歡迎。晚餐有生蠔送,鵝肝整得唔錯唔算過油,生蠔都好新鮮。依個豬脾有荔枝味嘅汁,我覺得佢個汁好正,好特別,無諗過荔枝汁係可以同豬咁match,豬好易咬,而且唔痴牙牛就一般了,扒都幾薄下最後仲有甜品tim其實一餐飯就算食物幾好食,環境幾好,服務幾好都無用,我個日隔離坐住一台四人嘅客,不斷勁大聲講野,加上佢地飲酒,愈飲愈大声,我覺得好辛苦,就連我只係想同我對面個個講一句野都聽唔到,我地一早問可唔可以轉位,佢話冇位轉,亦都冇叫人細声d。所以依餐飯我覺得食左8百幾蚊好似黎聽人吹水自己有幾叻。我一定唔會再返黎食!順便一提,如果撞正係慶祝生日一定大煞風景。
今日黎到依間每次做gym都經過嘅餐廳試下。

生蠔  鵝肝

晚餐有生蠔送,鵝肝整得唔錯唔算過油,生蠔都好新鮮。

豬脾

肉眼扒

牛就一般了,扒都幾薄下

桃tart

最後仲有甜品tim

我一定唔會再返黎食!

順便一提,如果撞正係慶祝生日一定大煞風景。
2017-08-03
$400 (Dinner)