2018-11-04 1243 views
<電話響不停>餐厅一直都系保持住。一入又一出,有人就在就会有人再入,店舖係條食街,隔离就系庙街,旅客好多。。外卖电话响个不停。餐厅天花部份用嘅系中国特色风味嘅装修。我同朋友两个人坐四人卡位,都几松动。<两碗面,猪肚同蟹> 一人,130蚊左右简体字??<重庆酸辣粉> 26hkd面粉好粗身,汤底非常酸,叫咗小辣,食得辣嘅朋友都会接受到嘅辣...值得一试,好易饱肚。< 担担面 > 26hkd上面有啲沙嗲酱嘅担担面(叫左唔辣味嘅)standard味道。<椒盐软壳蟹> 142hkd椒盐味重,。用好大量嘅油去炸到壳硬軟唒,可以直接吞落去,方便进食唔使吐壳,如连饭食一流,但太饱啦<酸萝卜炒猪肚>呢只萝卜,味道好独特,同平時食开嘅味道有啲唔同,呢个酸度非常之强,啱晒中意食酸嘅朋友,猪肚炒得弹牙,大厨落左好多嘅配料去,味道香浓濃,加埋黄色嘅指天椒非常酸咪咪唔食得劲辣的,記得千奇唔好食
<電話響不停>

<两碗面,猪肚同蟹>
一人,130蚊左右
简体字??

<重庆酸辣粉> 26hkd

< 担担面 > 26hkd

<椒盐软壳蟹> 142hkd

<酸萝卜炒猪肚>
,啱晒中意食酸嘅朋友,猪肚炒得弹牙
唔食得劲辣的,記得千奇唔好食
2018-11-01
$130 (Dinner)