2012-02-29 231 views
因為LV的介入, UA Times Square要急急腳咁讓位, 咁UA Times Square走去邊度好? 原來將會升上食通天嘅12及13樓, 就係咁喺食通天12及13樓嘅食肆就要各安天命啦~就好似Tony Roma's 咁, 到而家還未找到合適地點再營業呵~講番今日, 我就有張生日月份可用的主菜買一送一優惠券, 今日係last day所以特登走嚟銅鑼灣食咗佢菲籍女侍應生好勤力咁不斷為我們refill兩份主菜都是一樣款式的, 都是Ribs Combo, 半份Ribs再配Steak。 我這份是Blue Ridge Smokies Ribs, 有點兒煙燻香氣, Ribs的外面燒得硬但原來肉質軟滑; 那塊Steak是rare, 腍腍的嫩滑, 充滿牛肉味也沒帶根, 吃完頓覺温暖, 牛肉好補身呵~ 中間那杯仔是紅酒肉汁, 紫紅色的吸引原來送那份主菜也要收加一

菲籍女侍應生好勤力咁不斷為我們refill
原來送那份主菜也要收加一
2012-02-29
$150.70 (Lunch)
  • ribs
  • steak