2013-01-17
因為係岩岩新開既舖, 人流唔算好多隔離米芝連個阿鴻小吃排到阿媽都唔認得!= =是次咁岩有檯, 3個人係張正方檯見佢舖面細細, 咁3個人坐逼少少唔緊要咁佢係$148 加一 1個人雞煲我地要左個原味 然後3個人有1隻雞份量食完個雞煲已經飽左大半 唔講得笑佢真係好足料個雞煲十分之惹味 入面既薑蔥更加係至愛XD然後大部份既雞肉都好嫩, 唔會有煮得耐就好un/"鞋"既情況之後入面既哥哥仔都好好服務先好詳細咁介紹個雞煲同埋唔同味,黎到又好好咁介紹食法! 叫左既打邊爐料都好快黎到!又有水/7up/可樂任飲都算唔錯特別推介個小食 - 手拍青瓜唔講得笑 我個朋友個人Encore左4碟!!好好食然後佢仲有個雞腳, 不過係爽身既, 但係我地中意食淋戈隻冇法!不過佢個雞腳爽得黎好有嚼頭, 就唔會咬唔開, 不過就冇雞翼咁入味!咁佢有既基本上就係打邊爐既料, 但係唔會食到好多, 因為個雞煲都已經飽左!同埋打邊爐既料黎計, 佢唔算多選擇, 但係推介 魚腩+唐ho 好食!我地揀左個豬骨湯繼續打, 個雞煲食剩既汁其實可能落水都已經好夠味,加埋豬骨湯~~~~真係冇得頂XD下次再食會再寫然後影返多d相上黎XD
[對唔住大家, 相就真係唔記得影]
因為係岩岩新開既舖, 人流唔算好多
隔離米芝連個阿鴻小吃排到阿媽都唔認得!= =
是次咁岩有檯, 3個人係張正方檯
見佢舖面細細, 咁3個人坐逼少少唔緊要
咁佢係$148 加一 1個人
雞煲我地要左個原味 然後3個人有1隻雞份量
食完個雞煲已經飽左大半 唔講得笑佢真係好足料
個雞煲十分之惹味 入面既薑蔥更加係至愛XD
之後入面既哥哥仔都好好服務
先好詳細咁介紹個雞煲同埋唔同味,
黎到又好好咁介紹食法! 叫左既打邊爐料都好快黎到!
又有水/7up/可樂任飲
都算唔錯
特別推介個小食 - 手拍青瓜
唔講得笑 我個朋友個人Encore左4碟!!
好好食
加埋豬骨湯~~~~真係冇得頂XD
下次再食會再寫然後影返多d相上黎XD
Other Info. :
我眼見最大張檯好似係4-5個人, 所以太多人去食可能要分檯!