2024-03-20 1836 views
今日係突登去食但馬屋,因為天氣有少少凍,就好想打邊邊,近近地屯門V City的「但馬屋」食又可以順便free泊車,我是第一次來這一間但馬屋火鍋店,平時經過但馬屋都係排晒隊,我係去到Walk in拎飛,所以今日當然都唔例外la,拎飛排左一個鐘隊先入左去,我地一行兩個人,有D人拎埋隔離牛角🥩飛,邊到快就食邊間,咁我地入座之後開始計食90分鐘放題,叫咗普通嗰隻牛套餐,頭一兩碟,牛肉望落就都幾靚既👍🏻,肥膏瘦肉比例OK👍🏻,食得出有牛肉既香味👍🏻。但後來Reorder的🥩牛肉,質素麻麻地,太瘦有啲鞋同韌,放題區,乾淨整齊refill快,菜都新鮮乾淨,甜品方面,🍦冰淇淋好食。整體質素同牛站差不多,除咗90分鐘食得有啲急之外,上菜快,價錢合理,一人一鍋乾淨衛生,坐得舒服性價比高。