2023-12-18
之前食過PHI覺得食物同梳乎厘都唔錯,佢哋喺MegaBox新開咗分店,店內裝潢充滿冬日氛圍,每張枱都有一隻熊啤啤🐻陪住你,依家仲有聖誕限定menu,一定要試吓(●'◡'●)ノ♥.🦞 深海中的龍蝦潛艇 $185鬆軟麵包夾住滿滿龍蝦肉,調味以簡單為主,可以試出龍蝦真鮮味,配上沙律菜和車厘茄,食落更清爽。.🦞 紅噹噹龍蝦意大利飯 $165龍蝦已經去殼拆肉,食得更方便,肉質鮮味爽彈,Risotto口感煙韌,吸收晒龍蝦湯精華,啖啖濃郁滋味。 . 🎅🏻 聖誕老人拯救雪地裏的小熊 $152聖誕限定梳乎厘,以聖誕老人和小熊為主題,充滿節日氣氛,真係可愛到唔捨得吃。梳乎厘蛋味濃郁,蓬鬆輕盈充滿空氣感,濃濃芝士奶蓋鋪滿梳乎厘,配埋軟滑忌廉一齊食,入口滿滿幸福感!.🧸 小熊的朱古力泡泡浴 $58小熊飲品都係聖誕限定,賣相好似甜品,朱古力香濃幼滑,味道甜而不膩,面層濃厚忌廉加上小熊曲奇,真係好似浸緊泡泡浴(๑˃̵ᴗ˂̵).☕️ Govida朱古力酒咖啡 $58朱古力味突出,咖啡酒味香醇溫和,甜甜地入口香濃順滑。.總括而言:餐廳環境舒適溫馨,仲有大大小小嘅熊啤啤陪住大家,聖誕節就快到,店內佈置咗好多聖誕裝飾,環境同限
🦞 深海中的龍蝦潛艇 $185
🦞 紅噹噹龍蝦意大利飯 $165
🎅🏻 聖誕老人拯救雪地裏的小熊 $152
🧸 小熊的朱古力泡泡浴 $58
☕️ Govida朱古力酒咖啡 $58
朱古力味突出,咖啡酒味香醇溫和,甜甜地入口香濃順滑。
總括而言:餐廳環境舒適溫馨,仲有大大小小嘅熊啤啤陪住大家,聖誕節就快到,店內佈置咗好多聖誕裝飾,環境同限定menu都充滿節日氣氛,係慶祝聖誕嘅好地方。