2021-06-28 62 views
呢間近荃灣西站嘅泰國菜餐廳,夠晒地道,唔止裝修充滿泰國特色,而且有d店員係泰國人,好似去咗轉泰國甘。想坐得舒服啲,同朋友傾吓計,呢度都係唔錯嘅選擇,環境夠寬敞,坐得都舒適。因為今日唔係太肚餓,所以我哋嗌左一個炒粉,同一個小食拼盤。.鮮蝦炒金邊粉 $88份量十足,金邊粉炒得幾入味,食落味道酸酸甜甜,口感彈牙,軟硬適中,而且入面蝦的份量都不少,新鮮又彈牙。.泰式拼盤 $138(炸蝦餅、炸魚餅、春卷、串燒雞)幾款炸物都新鮮炸起熱辣辣,口感香脆。炸蝦餅同炸魚餅食落外脆,入面口感彈牙,蝦同魚味都不錯。春卷入邊有粉絲、黑木耳絲、蘿蔔絲、菜絲等,味道同口感都好豐富。雞肉串燒配埋個沙嗲汁,食落好惹味。食泰國嘢最開心就係叫拼盤,咩都有啲,可以一次過滿足。
鮮蝦炒金邊粉 $88

泰式拼盤 $138
(炸蝦餅、炸魚餅、春卷、串燒雞)

Type of Meal
Dinner