2021-07-07
今日早咗落班,同老公嚟荃灣食泰國菜。我哋最鍾意食pad Thai ,酸酸甜甜啱晒熱辣辣嘅天氣。我怕啲餐廳唔夠凍,呢度絕對夠凍,非常舒服😌首先嗌咗呢度嘅小食拼盤$138,入邊有蝦餅魚餅、雞串燒 和春卷,好好味每樣小食都係熱辣辣,出邊好少何小食拼盤每樣都係熱,春卷趣卜卜 入邊好多餡然後叫咗呢度嘅馬拉盞炒通菜,我哋要求少辣,餐廳真係有用心聽我哋嘅要求,做到我哋喜歡嘅效果,味道啱啱好,而且馬拉盞通菜味道好豐富,見到佢用咗好多配料,我哋估唔到佢炒碟菜都咁有心❤️最後梗係食埋佢哋呢度嘅Pad Thai ,酸酸甜甜好開胃好啱夏天! 我哋叫佢走青走花生🥜。真係做得出我哋嘅要求👍🏼👏🏻最鍾意細心嘅餐廳pad Thai $88 但係份量好多,兩個人都夠食。下次一定會encore👍🏼😆整體我哋覺得呢間餐廳嘅泰國菜好正宗,位置都好方便,位於荃灣嘅市中心
春卷趣卜卜 入邊好多餡
下次一定會encore👍🏼😆