2020-11-16 13 views
今日放假,見天氣幾好唔哂又唔太熱🌤️🌤️就去踩下單車做下健康活動🚲🚲🚲, 踩到落黎元朗小巴站呢邊搵野食🚲🚲見到呢間名川麵棧,門面比較係地道風味😍😍😍我好鍾意, 最緊要係佢有露天坐座!!🏖️🏖️🏖️💺💺 如果帶動物/單車既都好方便嫁🐶🐱🚲🚲!!我班FRIEND就左燒腩仔叉燒蛋飯🍳🍳 ,肉燥飯🍛🍛,蕃茄辣湯麵🍜🍜... 而我!!!!盲叩左我最鍾情既--鮮油菠蘿包🥯🥯配一杯🍹🍹紅豆奶茶(我叫少甜,職員都好貼心提我如果唔鍾意甜可以走甜,因為紅豆本身已經夠甜)錦我就聽佢話叫走甜!菠蘿油既精髓就係包要夠熱, 牛油要夠凍!一上菜個陣, 個包真係好熬辣辣!!!♨️♨️再見到夾住一塊牛油🧈🧈!!好吸引啊!! 出色! 可惜我呢個相機食先既習慣令我塊牛油熔左少少🥺🥺🥺紅豆奶茶-係我近期最愛!!,好彩我叫走甜啊!因為我本身唔太食甜野,奶茶濃滑, 配埋紅豆,岩岩好❣️❣️街坊小店成日都比到驚喜我😍PS我偷食左啖燒肉 好脆

菠蘿油既精髓就係包要夠熱, 牛油要夠凍!
街坊小店成日都比到驚喜我😍
PS我偷食左啖燒肉 好脆