2014-05-02
忙左一排, 係時間寫番幾個食評~ 幾忙到好, 我都會搵時間同朋友食飯, 每次都盡量影幾張相remind一下自己。今次想寫既係K11 地庫既一間一D都唔起眼既餐廳, 餐廳細細~因為朋友遲到, 我又想坐下, 咁問有冇時間限制, 佢地話冇, 我就入左去坐陣~叫左個麻辣木耳, 呢個木耳我覺得幾好食, 幾鐘意佢既麻~ 但又真係需要飲杯水去manage一下佢既刺激~朋友黎左之後, 我地睇menu叫main, 餐廳有laksa等星洲美食, 我突然long for 海南雞, 想食下佢美味既油飯加醬汁, 於是叫左個80蚊set, 湯+雞+飯+ 一杯凍意米水~湯: 幾香, 入口唔錯!雞: 唔滑, 醬汁失望~ 我所期限既都幻滅左~飯: 冇味油飯........只有顏色冇味道...凍意米水: 太甜開心既係佢比我坐左好耐~但講食物質素, 真係好一般, 80蚊食咁既質素真係唔太抵, 不過都係個句, 比我係k11坐左咁耐, 算啦~
因為朋友遲到, 我又想坐下, 咁問有冇時間限制, 佢地話冇, 我就入左去坐陣~叫左個麻辣木耳, 呢個木耳我覺得幾好食, 幾鐘意佢既麻~ 但又真係需要飲杯水去manage一下佢既刺激~ 朋友黎左之後, 我地睇menu叫main, 餐廳有laksa等星洲美食, 我突然long for 海南雞, 想食下佢美味既油飯加醬汁, 於是叫左個80蚊set, 湯+雞+飯+ 一杯凍意米水~ 湯: 幾香, 入口唔錯!
雞: 唔滑, 醬汁失望~ 我所期限既都幻滅左~
飯: 冇味油飯........只有顏色冇味道...
凍意米水: 太甜
Other Info. :
地方細, service一般, 幾次都係叫係附近既waiter, 佢地都睇唔到你