我第一次寫POST . 我不得不説出來 . 呢間野好唔好食 , 我就唔知 ! 因為坐低 , 落單 , 未食 , 就比個小肥既廚房佬趕走! 佢話唔做你生意! 事情是 : 最初我叫個8吋pizza 但佢話賣完 , 所以我就叫其它食物 , 無理由因為冇8吋pizza就走 . 所以我再重新order . 我等了30MIN D食物還未到 , 眼見隔離遲嚟過我 但佢有得食先 , 我就問下個女侍應La. 我話: "幫我跟跟單" 之後聽到由廚房傳來一把聲音 : "等唔X到就走啦!" (我聽到因為我個位最近廚房) 隔離台個客人都聽到 , 佢都O咀 ! 我都算LA 擋聽唔到 . 之後個女侍應 上一個飯比我 . 我聽到個廚房佬話 : “取消個order” 最過份就係佢居然走出來拎個飯throw in the garbage can. 佢真係好"節惰" 呢個世界好多人無飯食, 真係未見過 唔識珍惜食物的廚師 . 佢煮得幾好味都無用La ! 我講全部都係真! 如果有人之前受過佢氣應該出離講聲呢間野幾平都假 我最怕受氣 . 我現在信OPEN RICE 裏面受氣的 CASE! 多謝OPEN RICE有呢

佢真係好"節惰"

我講全部都係真! 如果有人之前受過佢氣應該出離講聲
呢間野幾平都假 我最怕受氣 .
我現在信OPEN RICE 裏面受氣的 CASE! 多謝OPEN RICE有呢個平台
如果OPEN RICE 的主版 有機會試試!

以下都信得過:
galaz : 服務參差 好講你ge運氣
siukoko : 不過d waiter就唔係好得,乜都話唔知,乜都話要問廚房,好似唔想做生意咁
Janqueline : 今次有一個小小肥既男人, 我地一行5人一入去已經眼啤啤我地, 咁我地唔知佢咩食就問佢係咪可以坐呀, 跟住佢真係可以面對面都唔應你走左去, 跟住叫野食又係10問9唔應俾晒面色你睇, 落落下單可以走左去唔理我地,
氣憤的人 : 各位如果想幫親,最好做心理準備,諗清楚先
Type of Meal
Lunch