2024-04-08 1085 views
廿幾年前已食,搬走后舊地重遊,感覺食物水準下降兼招呼差!我們一行三人,入去剛有張4人枱,坐底,餘下一個位放背包,叫阿姐寫野食~寫寫下,佢話等陣,去招呼另一枱客入坐!回來后,見到我放袋個位,不友善地叫我哋攞起,要坐人甘話,無法!全都圓凳,已經坐唔舒服,仲要抱住背囊食,各位自己唸!漏左個切腩撈,其他野食晒都未嚟,吹佢先俾碗湯,個撈仲要成10分鐘先到,其實D坐位甘矜貴,漏單呢D係唔可以發生,阻嘅,咪又係你鋪頭?食物~切腩還合格,面就和普通舖的一樣,而佢哋嘅招牌魚蛋,食出已經唔係以前嘅魚做了,冇咬口及彈牙感,是換人失傳,還是食材太貴,用不回?總括~冇特別出色的食物+零服務+唔舒適及價格略貴!
廿幾年前已食,搬走后舊地重遊,感覺食物水準下降兼招呼差!
總括~冇特別出色的食物+零服務+唔舒適及價格略貴!
$80 (Lunch)