2022-12-24 62 views
Happy hour 食個tea!嚟過幾次,空間感好大坐得好舒服;難得今次得兩個人,佢都俾我哋坐卡位,可能因為下午茶時間,人流唔多,所以俾我坐得舒服啲。有啲Cafe,只係會俾「菜名」上面有嘅嘢你;我鍾意佢會放少少沙律擺碟,感覺比較清新,上到枱大大碟,視覺好豐富。🥭🐥『芒果雞肉韓式辣醬三文治』$88惹味之選——韓式辣醬係偏甜,所以其實唔辣;雞肉,前度細細件好容易咬;但係說好的芒果唔見咗😭⋯⋯🐟🍟『炸魚薯條 Fish & Chips』$98超大碟!魚柳雖然唔係好大塊,但係有四小件,外面鬆脆,入面鮮嫩多汁;薯條係粗薯條,鍾意佢好慷慨咁俾兩大盤汁嚟點;友人係「醬汁控」,所以佢食得好開心(係一個好飽嘅tea)⋯⋯☕️『Flat white』$38☕️『Dirty』$42

🥭🐥『芒果雞肉韓式辣醬三文治』$88

☕️『Flat white』$38
☕️『Dirty』$42
Flat  White  /  Dirty
2022-12-22
$130 (Tea)
芒果雞肉韓式辣醬三文治
Fish  and  chips