2017-05-25 310 views
我住土瓜灣超過30年,新富盈由舊舖到新舖都有幫襯,老實講,唔係話好好食,普普通通冇乜特別,不過今次真係嬲👹👹新舖我從來冇試過堂食,通常外賣,我每次都係叫腐皮,炸枝竹,豬潤,3豬扒,冬瓜。今日去食收我$59,我唔肯定係咪加咗價,呢個唔係重點,返到屋企發現又冇比腐皮我。。。冇錯,係‘‘又‘‘,今次已經係第3次冇比腐皮我,我真係好嬲,打去叫個呀姐送返上嚟比我,重點嚟喇,新移民呀姐話‘‘小姐,我邊有咁多人送d腐皮嚟比你呀?!比漏咗你咪自己落嚟攞咯!!‘‘,我話係你地問題,今次已經係第3次,我上次都有打嚟,係老闆聽嘅,新移民呀姐話‘‘咁點呀?!我就冇人送架喇,你自己嚟攞咯!!‘‘咁我就忍唔住x咗佢兩句,其實一場街坊,我都唔想爆粗,不過佢d態度真係黑人憎到一個點,最後我梗係冇落去喇!!以後都唔會再去!!完!!
冬瓜,豬扒,豬潤,炸枝竹
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)