2024-09-17 2444 views
今次第二次嚟中央飯店食飯,第一次嚟飲過早茶,咁水準都覺得OK嘅,點心都做得還可以。今次嚟食夜晚,叫咗三樣餸、一個沙拉骨、一個西芹炒牛柳、一個豬蹄、首先沙拉骨佢就係煎豬扒再加沙律醬,沙律醬仲要係最後擠喺面完全冇撈勻,咁點解唔叫沙律醬豬扒?其次,佢個豬蹄又硬又鞋,仲有有浸臊味,佢呢啲豬蹄一定整左擺左好耐好耐,好似煲湯煲完嗰啲瘦肉咁,點食呢?俾狗食呀..惱到成碟冇食抌咗,西芹同牛柳粒就比較正常,但係百幾$200嘅水準真係有啲唔應該,總之冇下次,幾年黎食過最難食嘅餐廳,我發誓!好失望!即係其實呢明顯feel到係冇誠意囉,間餐廳俾啲咁嘅食物質素我哋,想支持香港本地餐廳,但係俾啲咁嘅嘢我敷衍客人..嬲到我專登上嚟OpenRice寫食評,算 bye

豬蹄
2024-09-17
$200 (Dinner)
Celebration
Chinese New Year