估唔到係裕民坊商場呢間Cafe性價比咁高!餐廳走暗黑型格風🖤,座位屬半開放型式,增加空間感,食物種類由小食、意粉🍝、漢堡到甜品🍨都有~甜品同主食都好有水準😍🔸龍蝦濃湯意粉配虎蝦 $98虎蝦大隻彈牙,好厚肉,一上碟時已經聞到龍蝦🦞香味,意粉軟硬度剛好,啖啖都食到龍蝦汁嘅鮮香,濃郁又入味😋🔸慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉 $138牛面肉經慢煮後非常軟腍,幾乎入口即溶🤩,仲帶濃郁牛味,加入蒜蓉意粉一齊食仲增加左香口口感👍🔸髒髒Tiramisu $68呢款係必叫!Tiramisu 帶濃郁酒香,甜度適中🤤,特別用咗吉士忌廉取代傳統奶油忌廉,食落好香滑,除左減低膩濟嘅感覺,仲提升左口感💯🔸Green Tea Latte $42香濃順滑,清甜好味💯🔸Hazelnut Milk Chocolate $44濃郁朱古力配上淡淡嘅榛子味,係我嘅最愛組合😛

🔸龍蝦濃湯意粉配虎蝦 $98

🔸慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉 $138

🔸髒髒Tiramisu $68

🔸Green Tea Latte $42
香濃順滑,清甜好味💯

🔸Hazelnut Milk Chocolate $44
濃郁朱古力配上淡淡嘅榛子味,係我嘅最愛組合😛
2024-01-25
$200 (Lunch)
  • 髒髒提拉米蘇
  • 龍蝦濃湯意粉配虎蝦