2022-03-13 266 views
呢間咖啡店評價一直唔錯 因為佢有別於一般咖啡店 裝修同環境唔係小清新路線 而係用黑色為主調 再加上餐具碟嗰啲都係用黑色 有一種型格同摩登感覺⚫️⚫️⚫️星期日 係旺角而又有唔錯評價既咖啡店 排隊一定走唔甩 不過因為佢有限時淨係可以食90分鐘 所以turnover都算快第一次黎食 就叫左:1. 雞扒貓耳朵意粉 🐣-雞扒有用香料醃過再煎 係有心思但係好似同用蘑菇汁煮既貓耳朵意粉有啲唔係好夾😅😅😅 而且個意粉都比較厚身2. 炸芝士 🧀- 香口炸野基本上都唔會太難食 純粹搭配嘅沙律醬有啲同炸芝士唔係好夾 就咁食唔點野會好味啲3. Dirty tiramisu - 幾乎每枱都有叫嘅一樣甜品😂😂 Cream嘅比例比較多 咖啡蛋糕就唔係好食得到😂😂不過佢又加威化餅去增加口感 而且賣相唔錯👌4. Dirty - 都係一樣賣相唔錯但味道正常😝😝兩人食左三百幾蚊 性價比亦都普通 如果純為咗打卡開一試

第一次黎食 就叫左:
4. Dirty - 都係一樣賣相唔錯但味道正常😝😝