2016-11-27 1139 views
墨•墨•墨.. 咁重要嘅餸當然要講三次.. 我就係叫左碗紫菜墨三鮮粉.. 裡面有墨魚仔.. 魷魚蘇同墨魚丸.. 我相信無人會唔鐘童食呢個組合.. 其實內在格局同雲呑麵舖一樣.. 只係食嘅不一樣.. 沒有牛腩牛根而已.. 但足以人接人排隊等食.. 最特別嘅係竟然有賣燒賣同扎肉.. 好奇怪.. 哈哈.. 我相信食嘅唔多.. 看似多選擇.. 十居其九都係食墨魚多.. 麵底本身好普通.. 魷魚蘇就幾彈牙.. 其實食落就分別不大.. 但勝在有特色出面食唔到.. 而且呢個組合大多數人都喜歡食.. 同埋碗麵都大大碗.. 男仕們就唔怕食麵唔夠飽.. 順帶一提食完先知可以揀菠菜麵而且都係同價.. 下次我會揀菠菜麵試下..

紫菜墨三鮮粉
2016-11-25
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$40 (Lunch)
  • 紫菜墨三鮮河