2020-09-14 286 views
Ruby Tuesday 呢間餐廳通常都係for有會員既人黎食,冇會員冇半價真係唔抵,會好貴。有左Ruby Tuesday既membership, 真係會不自覺食多左。但次次黎親都係食果幾樣,因為都唔錯,唔想試新野中伏。.介紹番,每次必嗌既ribs,配honey bbq sauces好正。佢啲肉又唔會燒到好鞋,骨肉分離,好淋好好味。佢個墨西哥手撕豬薄餅有驚喜,墨西哥薄餅有少少脆,夾住手撕豬同芝士,暖暖地咁,好正。鐘意食芝士既朋友唔可以錯過。薯皮就普通,有啲乾,芝士薯條應該會好味啲。每次都一定會嗌杯mega size既野飲,感覺成餐飯又會再開心左~

薯皮就普通,有啲乾,芝士薯條應該會好味啲。