2017-11-07 59 views
有一天經過糖街,被這間餐廳的門口吸引了,所以決定有揾一日去試一試!今日早了收工,又有點餓,剛巧諗起呢間cafe就去試下!其實這cafe位子不多,像茶餐廳一樣,但賣的食物又很西化!我撰擇了bar抬位置坐下。因還未到晚飯時間,員工只有2人,我就自己拿了memu看,看了不久,一名員工拿了另外3份memu比我睇,最最終我揀了Parma ham sandwich,但員工說賣晒,之後我揀了chef burger同 cappuccino,我專登吾睇chef burger 有咩材料,因為想應該係牛肉吧⋯⋯到上菜時,看到竟然係軟殼蟹牛油果burger,賣相不錯呀!burger 我就覺得不夠味道,可能牛油果味太濃,返而薯條不太鹹,又夠脆,cappuccino 係我最欣賞,有驚喜,夠咖啡味!埋單$78,tea set不算太平,可以接受啦,下次再試下晚餐。
2017-11-06
Type of Meal