2020-08-30
在奧海城三期有間食西班牙菜的餐廳叫Cocina 3,之後去食過很不錯,環境又有feel;今次見到有外賣套餐,人均$80,平靚正喎!.今晚叫了2人餐,原價$410抗疫價$168,平過去食快餐店!食材好新鮮,而且可以送貨上門。.每個餐都包古羅馬凱撒沙律配水煮蛋及廚師精選餐湯X2。沙律有麵包乾、煙肉粒芝士碎、流心蛋,mix埋一齊味道豐富,煙肉味比較突出。.小食4選1:正宗西班牙奄列西班牙原粒燒白菌黑松露醬炒野菌傳統西班牙炸車打芝士波⭐️正宗西班牙奄列是必點吧!這是西班牙傳統食物,用薯粉、蛋漿麵粉、火腿粒製成,是西班牙最喜愛的薯仔食物之一。回感特別,火腿的煙熏味突出。.主食3選1:夏威夷Pizza卡邦尼意粉肉醬千層麵⭐️Pizza是我的最愛,賣相十分吸引,香味撲鼻,加入了很多芝士,oh my god 好正,而且批底脆脆地,食完也不覺heavy。Toppings 份量也不少,兩人食一個剛剛好呢!.這個餐包2杯飲品,$168 真心抵食。
小食4選1:
主食3選1:
夏威夷Pizza
卡邦尼意粉
肉醬千層麵
這個餐包2杯飲品,$168 真心抵食。