蠢咗喺用第4張coupon時記錯地址咁就要特登行多10分鐘先攞到😔😔,同🤴🏻行到過去又熱又悶又口渴,剛巧隔離嘅萬波可以用coupon同店舖都做緊折扣優惠(可以同時使用),咁就買左3杯嘢飲😁😁,同🤴🏻即時K.O.曬3杯😝😝!~~~翠涎香檸綠~~~(大)天時暑熱,反而呢杯最簡單嘅飲品最解渴,清香翠綠,檸檬味同綠茶味配合得好好,有即時解暑嘅作用,我同🤴🏻都後悔飲呢杯先,應該放喺最後😆😆~~~楊枝甘露~~~(中)非常足料,每飲一口都會有滿滿芒果🥭、橙、西柚肉,酸酸甜甜適合夏天飲用,係飲得嘅甜品☺️☺️~~~芋頭珍珠鮮奶~~~(中)可能已經飲咗兩杯飲品,第三杯就顯得冇咁渴求😗😗芋頭味一般,珍珠亦都正常,整體都OK🙂🙂最後三杯飲品總數都係$53.7,真係超級、超級、超級抵呀!🥳🥳

~~~翠涎香檸綠~~~(大)

~~~楊枝甘露~~~(中)

~~~芋頭珍珠鮮奶~~~(中)
可能已經飲咗兩杯飲品,第三杯就顯得冇咁渴求😗😗
芋頭味一般,珍珠亦都正常,整體都OK🙂🙂

2023-06-02
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$26.8 (Other)
Dining Offer
Voucher