2021-09-26
下午3:06叫外賣4:15都仲未送到,打電話去問,就話出咗餐好耐,好多單要等,咁我就等多陣,到4:20我再打去佢先話幫我問吓到邊個位置接電話嗰個阿姐就話我,話我應該4pm食飯,就早10分鐘打電話去問,我話我已經早一個鐘打電話外賣,俾足時間送外賣嚟, 之後佢就cut我電話。咁我當然會再打電話去問, 佢就好臭串咁話幫我打電話追, 話今日好多單好唔得閒,咁我話俾時間佢問一問跟住又cut我線。我等咗一陣我再打電話去跟住佢就鬧我:咁我都不甘示弱我話你哋好多單接唔到就唔好做外賣啦我等咗一個半鐘到4:25, 講真有送外賣出嚟,我俾足時間等,唔係準時四點送到我都當4:15一定要送到邊有可能腳程7分鐘嘅路可以一個半鐘都仲未送到黎!我忍無可忍之下我話個外賣唔要之後佢又cut我線。我等咗咁耐,根本就唔知幾點先會送到黎,同埋我食飯時間已經冇咗25分鐘,位阿姐勁臭串就係咁鬧我,我真係預祝佢早啲執笠,唔係貪方便咁近我都唔會嗌佢呢間外賣, 俾錢買難受😣。