前前後後都幫襯過4-5次,次次黎Ciao都係忍唔住叫返牛肉burger,今次想試下啲未食過既款式Lunch set 已包 自家製餐湯/salad  及 餐飲:1) 自家製手撕豬肉漢堡🍔 $108- Burger內夾著一大pat手撕豬肉, 豬肉撈埋d醬 (類似BBQ醬味),醬料有點過多,cover左d肉味。- 豬肉真的撕得很碎,要混合醬汁才不會跌出來,所以我會用"一pat pat"黎形容佢呢個餡- (burger內含幾塊大長酸瓜, 不喜歡的話,建議要求"走酸瓜")個人還是比較喜歡Ciao的安格斯牛肉漢堡 ,這個手撕豬肉漢堡試過就算 ,哈哈2) 西班牙黑毛豬火腿薄餅🍕$128上次試左蒜香雞肉pizza,今次就試第二款。Pizza上的餡料都很足料 (cheese, ham,火箭菜,茄醬etc),即叫即焗所以餅底得脆,Ciao的pizza真的很合我口味~~~多次幫襯Ciao也未曾失望,餐廳的食物保持一貫水準,當然會繼續支持小店,加油💪🏻

1) 自家製手撕豬肉漢堡🍔 $108

自家製手撕豬肉漢堡
2) 西班牙黑毛豬火腿薄餅🍕$128

上次試左蒜香雞肉pizza,今次就試第二款。

西班牙黑毛豬火腿薄餅

Other Info. : Lunch time會比較多人,餐廳座位有限,食客也很合作,有需要就調個位,我也快快食完交給下一枱 。
$100 (Lunch)
自家製手撕豬肉漢堡