夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
2024-03-14 71 views
🌚呢排心情唔係咁好,太多事煩又好多事做,做極都未完,心想要對自己好,唯一只想能滿足自己個胃,只想好好咁吃一餐,就是這樣,心血來潮想食外國餐,外國得黎又想食海鮮,一見到呢間就覺得擇岩,黎到夜鐵板燒,位置好方便就係尖沙咀,好幾種餐選擇,其中一個餐好吸引,超神創意廚師料理,其中一款係叫三龍出海,一盤上面有三種唔同既蝦,有龍蝦,龍蝦好鮮味,跟住有西班牙紅蝦,都好好食,食完龍蝦再食紅蝦,有一個對比性,質感好軟,仲有瀨尿蝦,好大隻好鮮既蝦味,都唔差,不過我個人認為龍蝦做得出色!!!呢個鐵板酸菜本地東星斑,望上去已經好吸引我眼球,佢既湯汁調味裝到滿一滿,仲浸著東星斑,令到東星斑吸晒佢整既湯汁,而且之前仲有用鐵板再整,更有一份香口既味道!!今餐好豐富,野菜炒都好好食,食到好飽,呢款野菜炒好有營養,清清地仲有獲氣,份量適中,除左有本身菜既鮮味之外,仲有一份香既調味,佢既味道同技術就好似去了五星級酒樓質素,做得好有經驗既拿手小菜!!環境氣氛🌸🌸🌸🌸🌸廚師經驗🌸🌸🌸🌸🌸店員服務🌸🌸🌸🌸🌸

環境氣氛🌸🌸🌸🌸🌸
廚師經驗🌸🌸🌸🌸🌸