2020-06-17 47 views
今日約咗女朋友食飯🍝,所以放咗工之後去咗奧海城行咗陣👫,行到咁上下覺得肚餓😟,所以就開始搵嘢食🤪,結果見到呢間餐廳都幾靚,所以我哋就入咗去😁,我哋坐低先知道原來呢間餐廳食西班牙菜,而且價錢亦都唔貴🤗,我哋叫咗一份西班牙炒飯🍛同埋一件安格斯牛扒🍖,過咗冇幾耐,第一樣嘢嚟嘅竟然唔係我哋叫嘅嘢,而係龍蝦🦞,我哋就問咗一下職員,原來晚餐係每人會送半邊龍蝦,突然之間,我哋覺得好開心😍,因為多咗樣嘢食,冇幾耐西班牙炒飯亦都到啦,西班牙炒飯非常好食😝,調味啱啱好,加上有好充足嘅海鮮味🦐,非常之唔錯,炒飯差唔多食完,牛扒亦都到啦,牛扒有豐富嘅牛肉香🐮,食完之後齒頰留香,所以我推薦呢間餐廳畀大家🉐