2023-08-11
暑假開始咗一段時間,一直都想帶埋小朋友一齊去玩,又見到好多親子Group介紹呢間炑八韓烤親子餐廳,終於搵到日子約齊人啦!.一入到餐廳,店員就提醒我哋小朋友可以喺玩樂區玩到 6 點鐘,兩位小朋友一聽到對眼已經發晒光,好興奮!玩樂區有齊波波池同煮飯仔等等嘅玩具,執得好整齊、場地都好乾淨。. 大人冇份玩,就當然燒定肉畀小朋友返嚟嘅時候補充體力啦!韓燒必備嘅嘅小菜、粟米芝士同雞蛋都係無限refull㗎,店員經過就會問下有冇需要,相當貼心。.小朋友入場會包一個套餐,造型可愛之餘仲好好味㗎,而且飯量都唔小,妹妹都分咗小小猫咪飯畀豬太郎一齊食。.豬太郎仲嗌咗幾款肉,包住生菜、泡菜、蒜片同醬料,慢慢享受下~.頂級霜降牛小排.大八爪魚.梨汁雞腿肉.小朋友入場仲包扭蛋幣㗎,帶佢咪嚟玩返日,大人又有啖好食,真係好開心呀!📍炑八韓烤親子餐廳觀塘鴻圖道90號2樓.
. 一入到餐廳,店員就提醒我哋小朋友可以喺玩樂區玩到 6 點鐘,兩位小朋友一聽到對眼已經發晒光,好興奮!玩樂區有齊波波池同煮飯仔等等嘅玩具,執得好整齊、場地都好乾淨。
大人冇份玩,就當然燒定肉畀小朋友返嚟嘅時候補充體力啦!韓燒必備嘅嘅小菜、粟米芝士同雞蛋都係無限refull㗎,店員經過就會問下有冇需要,相當貼心。 .
小朋友入場會包一個套餐,造型可愛之餘仲好好味㗎,而且飯量都唔小,妹妹都分咗小小猫咪飯畀豬太郎一齊食。 .
頂級霜降牛小排 .
大八爪魚 .
梨汁雞腿肉 .