今日有同事生日, 大家開開心心來一個生日大食會, Happy Friday!之前有朋友推介呢間話食物質素幾好又係社企餐廳,所以試一試啦!我地mark低左1點鐘送到, 最後超準時送到!!!我地無提佢之下仲送埋餐具俾我地=) 野食賣相係實而不華果種~味道方面老實講又未去到非常美味, 但質素幾好, 勝在大件夾抵食~雞翼入味、香茅豬柳d肉都鬆化, 重點係: 啖啖肉, 又香口, 而家唸起都想再食….蒜香金沙骨d蒜真係非同小可地”多蒜”! 不得不提佢地d配菜, 西蘭花同番茄仔都幾新鮮.. 番茄仔好juicy!!!  最好的東西當然要留到最後講呢: 首先個咕嚕雞球,普遍出面食既炸粉都比較厚身, 但呢個就剛剛好(仲偏薄, 合哂我口味),  重點係d雞似係“滑滑的” ,又好入味, 雖然雞球既size唔係話好, 但真係一啖放落口剛剛好, fit哂怕食到成口汁既女士, 讚!!  仲有個杏片捧, 何其多杏片鋪係面, 食落仲脆卜卜, 真係食到non-stop ……話咁快成盆清哂!有機會會再幫襯^^

最好的東西當然要留到最後講呢:

有機會會再幫襯^^