2019-06-24 1309 views
今日本身諗住喺旺角轉車去西貢, 咁就喺旺角附近搵啲嘢, 朋友一早到咗叫佢 睇下有啲咩啱食佢就搵咗呢一間阿四快餐係轉食扒嘅, 佢之前食過話大件夾抵食咁就試下啦。入到去間餐廳都係普通快餐店, 跟住啲扒都係60蚊一個鐵板牛扒其實係幾抵食嘅,因為分量真係好大,但一個人真係未必食得曬。 我哋兩對情侶一齊去食,男朋友們就一人一客牛扒我同另外個女仔就share咗一個炒烏冬其實份量都好多。 個鐵板一上到嚟跟住一淋啲黑椒汁上去嗰種滋滋聲就已經令到好想食,當然佢唔係 rib eye嗰啲靚牛扒,但係60蚊嚟講咁大塊其實真係已經好抵食好滿足。食飽我哋就出發搭車去西貢!

2019-06-23
$50 (Lunch)