2024-10-17 354 views
特登帶外國朋友體驗”韓燒”,以我所認知韓燒嘅定義唔係廚房煮完上枱!見灣仔嗰間食評係”真韓燒”,今日去到又見啲 staff 係韓國人,又有 gas爐,Openrice 寫住呢間係 New + 好多好評,應該無死錯人掛! 最後原來個爐係要黎表演”噴火讚酒”,啲肉燒好晒上枱無哂個氣氛啦,同埋啲肉有啲乾,個泡菜餅還可以,醬油蟹就冇得同韓國比較,起碼食完成兩個鐘暫時未有肚痛!仲要其實冇燒過,但係全身由頭到腳都係韓燒味,唔知以為真係食咗一餐”真韓燒”~ 枱面個鐘撳極都冇人黎,唔知有乜用!我哋5個人,人均消費$450,如果俾呢個價錢我會寧願比多啲錢揀”真韓燒”,真係好失望,呢間呃人冇下次!

枱面個鐘撳極都冇人黎,唔知有乜用!

The  meat  is  cooked
2024-10-17
$450 (Dinner)