2023-05-23
如果你有睇過大叔的愛,就唔會對呢間餐廳陌生🤭一入到去啲畫面返哂黎,完全諗起哂啲戲照!!今晚早咗放工,早啲入食下晚餐先🤣可能太早嘅關係,我6:00入到去都冇乜人,始終都係酒吧🤣晚餐餐牌改緊,所以今晚唔算好多選擇!海鮮湯 $68價錢中規中矩啦!黎到都幾大碗咼,而且加咗忌廉所以好滑口👍🏼入面都好多海鮮,好大粒蜆肉,有蟹嘅鮮味,有口感!安格斯肉眼 $468牛扒黎講定價有啲高!不過黎到surprise 咗一下,超大塊!仲大過我手掌✋🏻而且有一格一格用牛扒pan去煎,有誠意!!見佢都有啲肥係中間位,所以食落好肥美好juicy!好正🤭我哋話要5成就真係有5成呀😝有粉嫩嘅肉質,但完全唔多血水🫶🏻好高質!!另外仲有啲配菜,相信都係一次過煎,有牛扒燒嘅味!連配菜都高檔過你!!好抵食其實👍🏼👍🏼深海魷魚筒 $168本身諗住係一個一個魷魚筒咁,點知係原隻魷魚上!!!個醬燒汁好夠味,好香,外面燒到好乾身,但入面都仲保持到好juicy!!好高蛋白質之選!!不過懶人我,就覺得如果可以幫手切開一舊舊就更完美啦haha雖然都好易切開😝有得懶梗係懶下🤭
晚餐餐牌改緊,所以今晚唔算好多選擇!
海鮮湯 $68
安格斯肉眼 $468