大叔的愛之《Time Park Lounge》《Time Park Lounge》餐廳位於地庫,地方好大,開揚濶落,牆上畫滿壁畫,好多打卡位,餐廳亦重新裝修,更設有Liveband,呢間餐廳亦係ViuTV節目〔大叔的愛〕取景地方,煙三文魚凱撒沙津$108:沙律菜算新鮮,仲有d雨衣甘藍,煙三文魚算幾多,個sauce幾濃味雜菌忌廉湯$68:飲到好多粒粒雜菌,幾香茹味,唯一我覺得可以熱d,蕃茄海鮮湯$68:好香龍蝦味既蕃茄湯,不過無龍蝦XD,酸酸甜甜幾開胃,安格斯西冷$448:份量算幾大塊,外賣可以,入口不錯,配菜個粟米芯好甜XD,雖然可能忘記問幾成熟XD,但黎到切開入口,我覺得都岩岩好,青蘋果醬厚切豬鞍$328:真係十分厚切XD,豬鞍味較濃郁,煎出來唔算太乾,配上酸酸甜甜既蘋果蓉,令味道更有層次。
大叔的愛之《Time Park Lounge》

2023-05-03