哩間咖啡店我自己都去過幾次🥰成棟野真係好靚好似日本𝚍郊外𝚌𝚊𝚏𝚎咁💖其實成間𝚌𝚊𝚏𝚎既氣氛都好日系,好似去左日本咁😆𝚌𝚊𝚏𝚎總共有三層比客人入座,我星期六日下午去到仲係樓上搵到位✨最高個層既座位同檯好闊落✨做手工或者做自己野都好啱✨最近哩次坐二樓覺得𝚋𝚊𝚛檯張木凳吾係好舒服🤔大家想坐耐𝚍建議坐最頂個層~咖啡店仲有好多款主食同埋甜品可以食🍲全部係用紙碗裝既,取餐係自助模式,個人覺得小貴🫢大家有興趣可以試下✨🍍鳳梨梳打$𝟹𝟿超級推薦✨飲落好清新,淡淡果肉得黎個甜味又唔會好假,有驚喜🍍鳳梨拿鐵$𝟹𝟿有鳳梨果肉,意外同咖啡幾搭,咖啡味道正常冇加糖漿,有鳳梨果肉係面頭,飲落有果香同埋小小甜味😙完全唔酸又好順滑✨🍓草莓拿鐵$𝟹𝟿哩杯反爾就冇果肉係咖啡裡面,得面頭有,都吾似有落糖漿🤔所以飲落其實就係普通拿鐵😂冇咩特別,菠蘿個款好飲好多🫢

🍍鳳梨梳打$𝟹𝟿
超級推薦✨飲落好清新,淡淡果肉得黎個甜味又唔會好假,有驚喜

🍍鳳梨拿鐵$𝟹𝟿

🍓草莓拿鐵$𝟹𝟿