2011-07-15
去開附近聽完talk, 同五個友人去食甜品, 友人A 介紹去松記~之前去過荃灣松記~印象好好~故立刻say ok 其他都對去開的松記有好印象故就定了地點~我地total 了友人A 熱腐竹雞蛋糖水 ($12)友人B 熱腐竹雞蛋糖水 ($12) +咖啡木糠布甸友人C SUMMER友人D SUMMER友人E SUMMER我 SUMMER熱腐竹雞蛋糖水友人話OK~好清甜咖啡木糠布甸友人請我嘗~好好味~咖啡味5苦, 係我杯茶SUMMER呢個講真, 食過荃灣的松記..令我對呢個SUMMER 有點失望首先,賣$21 已比荃灣松記貴$1, 算la貴多元1者~quality 一樣咪得~但SUMMER 到了, 一樣有雪糕同兩條CHOCO STICK 雪糕一樣甘好味,可是鮮果勁少,去荃灣松記時d鮮果+明珠令個碗係full 嘅去大埔松記, d 鮮果勁少,,,, 感覺貨不對版overall, 有機會5會來呢間松記, 可能因食過荃灣松記而令我有如此主觀意見但quality 還是ok delicious ,所以都比個笑面la
之前去過荃灣松記~印象好好~
我地total 了
友人A 熱腐竹雞蛋糖水 ($12)
友人B 熱腐竹雞蛋糖水 ($12) +咖啡木糠布甸
友人C SUMMER
友人D SUMMER
友人E SUMMER
我 SUMMER
友人話OK~好清甜
友人請我嘗~好好味~
咖啡味5苦, 係我杯茶
去大埔松記, d 鮮果勁少,,,, 感覺貨不對版
overall, 有機會5會來呢間松記,
可能因食過荃灣松記而令我有如此主觀意見