2011-09-12
之前食過尖東個間, 記得唔錯, 所以再book. 不過今次係試尖沙咀e 間。間店細細間, 原本以為細間就會d 野食整得好d, d單會齊d.. 點知令人大失所望。人手唔夠, 我6點入座, 第一張台入座~~我交單, 黎左第一轉食物, 之後再交左4 次單, 但就冇再黎過任何食物 ..( 等左一小時都冇再黎食物! 好火好火, 都好唔開心..)特別係羊架, 真係叫左6 轉單都冇黎過=( 值得讚既係個牛乳海鮮鍋, 好重牛奶味 . 其他就mama, 沙拉連dressing都唔俾. 得d菜既絲同埋少少蟹籽. 燒元貝好梅, 又凍=( 蠔都ok既, 炸物仲可以, 天婦羅蝦都唔錯, 牛肉就梅左D真係大失望, 唔會再黎=( 咁既價錢換黎咁既SERVICE 同食物. 我有更多其他更好既選擇 !
我交單, 黎左第一轉食物, 之後再交左4 次單, 但就冇再黎過任何食物 ..( 等左一小時都冇再黎食物! 好火好火, 都好唔開心..) 特別係羊架, 真係叫左6 轉單都冇黎過=(
值得讚既係個牛乳海鮮鍋, 好重牛奶味 .
燒元貝好梅, 又凍=(
蠔都ok既,
炸物仲可以, 天婦羅蝦都唔錯,
[IMG: 5]
牛肉就梅左D