幫襯左呢間野3,4次真心欣賞餐廳有認真整野食但今次嘅體驗係極之差!!!但老闆嘅態度係令我唔會想再黎食1. 食到咁上下會有人問:要唔要加甜品,差唔多90分鐘要埋單,我望一望鐘係8點3(bk jor 7點枱) 2. 甜品黎到差唔多食完會有人問:埋左張單先90分鐘要交枱,全程望住你幾時肯走(Wtsapp bk枱時係完全無講用餐時間只限90分鐘)之前食過呢間幾次都無試過俾人咁樣催, 唔明點解有位嘅情況下仲要咁樣催人交枱之前黎食嘅時候都覺得小店難做,所以有機會都會帶朋友黎食支持下,真心好失望!要支持都支持想帶好食物同好嘅用餐體驗俾顧客嘅餐廳而唔係趕人走嘅餐廳
幫襯左呢間野3,4次
真心欣賞餐廳有認真整野食
但今次嘅體驗係極之差!!!
但老闆嘅態度係令我唔會想再黎食

2024-01-30