2013-04-22 94 views
見到有個朋友放左大戶屋個豬肉套餐相落面書度勁吸引... 唔得我都要黎食下.等到套餐來了, 嘩! 個盤真係好大, 上面有主菜, 飯, 薯泥, 雜菜沙律, 醬菜, 茶碗蒸, 麵豉湯, 茶.主菜係烤豬肉, 外表看來同燒味店的燒肉差不多, 食落去係比較多汁同埋肉比較嫩, 油脂豐富甘甜, 皮也鹹脆香.飯做得很不錯, 甘甜的很香. 薯泥甜甜地很好食, 雜菜沙律新鮮爽口, 醬菜酸酸的很開胃, 茶碗蒸鮮甜湯美味.服務方面, 員工很快手快腳醒目, 唔錯. 座位超闊, 每個檯的距離都很遠, 很有自己的空間. 店面也非常乾淨.
2013-03-03
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
  • 烤豬肉套餐