▫️香煎口水雞扒窩夫配炸薯條($108)👉🏻Pancake Burger 就食過,Waffle 真係第一次!呢個Waffle 經過我影完相同咁多醬汁嘅情況底下都可以Keep 超級之脆😮就連底果塊都係,真係好讚嘆!👉🏻口水雞扒煎到好香脆,肉質非常之嫩滑同醃得好入味,口水醬汁好夠味但又唔會太鹹式者辣,超級惹味!再配埋生菜解膩,成個配搭真係好高質,忍唔住同朋友一路食不停讚嘆好好食😩👉🏻薯條炸得超級酥脆,帶少少鹹味⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️慢煮牛肉配蒜蓉炒意粉($138)👉🏻 慢煮牛肉煮得好腍同入哂味,份量超級多,食極都仲有😂 蒜蓉炒意粉望落平平無期,點知食落好出色!意粉好爽口彈牙,每一條都沾滿蒜蓉香味,就算淨食我都可以食唔停口😮⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️水牛城雞翼($68)👉🏻 雞翼炸到酥脆,醬汁醃到入晒味,口感外脆內軟好惹味⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️Dirty Tiramisu ($68)👉🏻Tiramisu 賣相精美,質地厚實口感Creamy,有軟滑嘅芝士香,底層有索滿咖啡酒嘅鬆軟海綿蛋糕,伴碟仲有偏苦嘅朱古力脆片,整體完會過甜,啱啱好🤎⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️熱黑糖焙茶鮮奶☕️($44)👉🏻 焙茶鮮奶茶味好出,配上淡淡黑糖味,整體唔會
▫️香煎口水雞扒窩夫配炸薯條($108)
👉🏻薯條炸得超級酥脆,帶少少鹹味

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

▫️慢煮牛肉配蒜蓉炒意粉($138)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

▫️水牛城雞翼($68)
👉🏻 雞翼炸到酥脆,醬汁醃到入晒味,口感外脆內軟好惹味

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

▫️Dirty Tiramisu ($68)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

▫️熱黑糖焙茶鮮奶☕️($44)
👉🏻 焙茶鮮奶茶味好出,配上淡淡黑糖味,整體唔會好甜!

——————
評分:10/10