2023-10-10
🥰餐廳好有氣氛同格調,坐得好舒服,燈光同音樂都配合得好好,而且餐牌選擇都好多,2個人定一大班人黎食,都好推薦俾大家。坐低會先送上暖笠笠既餐包配黑醋橄欖油,我地今次叫左:焗西班牙走地黃油春雞 🥰 焗原隻黃油春雞,油脂分怖岩岩好,肉質夠哂嫩滑,雞胸位一D都唔嚡口,如果中意再濃味D既你,可以試埋佢地有另上三款既西班牙醬料,更加惹味。而且佢地既配菜我都好中意有爽甜既甘筍 沙律菜 同香口既薯仔。一切開出哂煙仲要好多肉汁流出黎! 中意食雞既你,大推~海爐魚😍是日精選其中一樣,我地叫左原條海鱸魚,首先真係都幾大條同好厚肉,有返咁上下份量,魚肉魚皮非常香,配上烤過既檸檬同香料醃製,魚既鮮味更突出,加上西班牙辣醬帶點蕃茄味更加惹味🤭 傳統西班牙烤乳豬 😋 外脆內嫩,食起黎超級滑嫩厚肉,勁Juicy。一入口,油脂香味爆發成個口腔,想帶點清新既可以蘸埋佢地個慢煮蘋果蓉 / 些利酒烤豬汁,味道更多個層次!地中海烤新薯 😘 好香口惹味,滿湖香草同蒜粒等,再加上口感軟綿細密,雖然得2粒,但係係好飽肚。 好味香烤時令蔬菜 😎今日係烤爐蘆筍,配上甜甜酸酸既香醋汁同小小bacon,健康得黎帶點邪惡,正!