2023-10-18 877 views
佢哋嘅蛋包飯性價比很高! 值得推介係香港要搵到有質素的餐廳(不論是便或貴)真的愈來愈困難…很多都是混水摸魚.有時搵到啱食嘅餐廳真係好感動😭所以我決定寫第一篇食評☺️我很喜歡他們有提供蛋包菜嘅選擇. 可以滿足哂我係街食嘢嘅需求 - 大量蛋白質 + 菜. 可能新開張. 有啲菜式未有提供. 今次我選擇左咖哩汁配牛腰肉蛋包菜. 咖哩汁consistency 適中, 可以黏在一絲絲金黃色的蛋上, 再夾上一塊帶有燒烤味的牛腰肉. 蛋香配上牛肉香. 真係Bravo 嘅combination 🫶🫶🫶我花了點時間才找到地點. 其實佢係K11 Select area最入, 建議餐廳直接寫K11 Select. 性價比: 5/5 價錢: 4/5 (好似$150 有找, 包 ☕️)環境: 5/5 (夠闊落, 有自然光)服務: 3.5/5 (有進步空間)希望香港可以多啲有質素嘅餐廳. 不只是打卡only.
佢哋嘅蛋包飯性價比很高! 值得推介

有時搵到啱食嘅餐廳真係好感動😭所以我決定寫第一篇食評☺️

性價比: 5/5
價錢: 4/5 (好似$150 有找, 包 ☕️)
環境: 5/5 (夠闊落, 有自然光)
服務: 3.5/5 (有進步空間)

希望香港可以多啲有質素嘅餐廳. 不只是打卡only.