大角咀一間小店,充滿人情味🥰(話說有次排外賣排咗好耐等唔切,唯有叫外賣,order外賣時店員見我企得耐,極速幫我pack好外賣~) 店內裝修簡單日式feel🇯🇵🥩慢煮西冷牛丼(小盛) $𝟲𝟯西冷牛肉味濃郁,慢煮令佢又嫩又多汁,丼飯配上日本生蛋黃同乳酪醬,仲有生菜絲、粟米芯仔同翠肉瓜,撈勻碗飯一齊食,又蛋黃又有生菜絲,層次好豐富😋所有丼飯仲會另外配埋細細碗熱湯同前菜,昆布湯同清新嘅牛蒡絲(未必次次一樣) CP值極高😆❕留意返小店關係,平日𝗹𝘂𝗻𝗰𝗵𝘁𝗶𝗺𝗲都要等位,想食好嘢嘅話,要有心理準備喇!😬💬獨愛門口bar枱,有時我會自私食坐bar枱,邊食邊望窗外景物,放空下腦袋。

🥩慢煮西冷牛丼(小盛) $𝟲𝟯

🥩慢煮西冷牛丼(小盛) $𝟲𝟯