2019-03-01 764 views
💗近近地搵到呢間酒店自助餐,價錢大眾化,一於帶家人試下!原來而家做緊既主題係台灣海鮮節,岩晒中意台式美食既我!😆👍🏻有我愛既魚餅甜不辣、炸雞配上酸辣醬,好惹味開胃一連食左3次👍🏻👍🏻墨魚汁鮮魷意粉、西蘭花 桂花蚌 爽口彈牙👍🏻光波爐岩鹽燒生蠔 每次限取2隻,幾新鮮,配上岩鹽將生蠔鮮味更加拿出,絕對要翻炒丫!👍🏻甜點大概有十幾款 麵包布甸、藍莓芝士蛋糕、泡芙、楊枝甘露、沖繩岩鹽焦糖蛋糕、檸檬、藍莓馬令撻、意大利芝士蛋糕、台式洛神花果凍、台式愛玉果凍、鮮果牛奶布甸、芒果綠茶奶凍、草莓沙巴翁。。最中意岩鹽焦糖蛋糕,蛋糕鬆軟,忌廉部份食到淡淡嘅岩鹽味,確實特別👍🏻自助班㦸等1分鐘就有,跟住可隨意加上醬料,有朱古力、藍莓、士多啤梨、芒果汁👍🏻生果有三款,菠蘿、西瓜、哈密瓜,全都好清甜,作為飯後果最適合!👍🏻刺身有三款,三文魚、希靈魚、吞拿魚,都唔錯架!👍🏻日式大阪燒 好食 蛋漿唔會鬆散👍🏻壽喜燒 呢個食咗幾碗,粉絲牛肉白蘿蔔都好好食,索晒啲汁好惹味!👍🏻芝麻雞翼 香口入味 絕不油膩整體好滿意,食物質素優,重點食完唔口渴,幾欣賞!下次再來
💗近近地搵到呢間酒店自助餐,價錢大眾化,一於帶家人試下!
原來而家做緊既主題係台灣海鮮節,岩晒中意台式美食既我!😆

👍🏻有我愛既魚餅甜不辣、炸雞
配上酸辣醬,好惹味開胃
一連食左3次👍🏻

👍🏻墨魚汁鮮魷意粉、西蘭花 桂花蚌 爽口彈牙

👍🏻自助班㦸

👍🏻刺身有三款,三文魚、希靈魚、吞拿魚,都唔錯架!

👍🏻日式大阪燒 好食 蛋漿唔會鬆散
👍🏻芝麻雞翼 香口入味 絕不油膩

整體好滿意,食物質素優,重點食完唔口渴,幾欣賞!下次再來