5 day(s) ago
今晚嚟到大角咀搵食,估唔到呢度有間咁正嘅西餐!餐廳地方闊落,約三五知己嚟食晚餐,坐得夠舒服!今晚我哋兩個人生叫咗幾樣餐廳嘅招牌菜,全部都非常高質,有驚喜👏🏻🍴鵝肝多士 $138 - 香煎鵝肝非常肥美,夠份量,外皮煎到好香脆,兩塊多士用上厚多士,份量十足!加埋蘋果蓉一齊食,中和晒鵝肝嘅肥膩感,食完罪惡感唔算太大🙈🍴明太子意粉 $138 - 非常好多明太子!而且唔算好鹹,配埋面頭嘅黑魚子同芝士,勁Creamy,超濃郁,正!👍🏻🍴香烤羊肋條 $198 - 絕對係今晚嘅MVP !冇諗過$198一份楊條,份量會係咁大!兩三個人食都足夠🤪而且羊肉都非常高質,外皮烤得好香脆,啖啖肉,加埋羊嘅少少蘇香,非常啱我,仲要有埋薯條同沙律,超級抵食👍🏻👍🏻👍🏻🍴自家製蘋果批伴雪糕 - 最後試埋佢個自家製蘋果批,質素都唔錯,同樣係大大件,入邊有好多蘋果粒,唔錯👍🏻呢間餐廳質素咁高,價錢又平,完全係性價比之選!一定返食!
呢間餐廳質素咁高,價錢又平,完全係性價比之選!一定返食!