2023-02-16 13 views
話說今日去大角咀搵朋友,朋友話最近食咗間burger質素味道好好,想帶我試🤭燒菠蘿雞腿漢堡 $72咁多款口味入面我就揀呢個嘅原因係有片燒菠蘿,感覺fresh d同多汁,中和番漢堡的油膩感;而中間雞腿肉超大塊,外皮非常香脆,係即叫即炸架!再加上車打芝士、蕃茄片、生菜同蜜糖芥末醬,醬汁都唔會太過多搶咗雞腿同菠蘿味。日本飛驒牛漢堡 $114而嘴刁嘅朋友今次想食日本飛驒牛!肉質非常juicy爆汁,真係一分錢一分貨,配埋煎蛋、蘑菇絲、溫室豆苗、車打芝士及芝麻醬,整個配搭很夾👍🏻不錯不錯另外跟餐+$22 可以配有皮薯條/薯格/田園沙律&汽水,我哋嗌咗薯條同薯格,兩樣都新鮮炸起非常香脆,飲品方面除咗汽水都再新鮮茶選擇,食哂成個餐好perfect,下次會再想試下其他款式!

燒菠蘿雞腿漢堡 $72

日本飛驒牛漢堡 $114