2021-10-10 330 views
放假諗住上網搵間Cafe Hea下,順便放鬆下心情。咁啱就見到呢間位於大角咀嘅浮生,咁就啱晒,一於揸車出去偷得浮生半日閒。 一去到舖頭唔算好大,但呢種小店正正有種令人放鬆嘅魔力。幾位年青人服務態度非常之好,而透明嘅Manu亦充滿左玩味。- 雞扒定食雞扒一啲雪味都冇,而且個照燒汁亦唔會太甜,非常好味道。小食揀左糖心蛋同凍豆腐,豆腐滑到不得了,一舊真係唔係好夠,糖心蛋亦都啱啱好,唔會過熟。100分- Hojicha Roll Cake食到一半發現原來佢地有個餅櫃,仲有我最鍾意嘅焙茶卷蛋,咁一定要嗌黎試下。食落超濃嘅焙茶味,而且中間嘅Cream亦非常之滑。食完定食加埋呢個甜品簡直一流。-Oat Milk Latte咖啡一飲有好正嘅Nutty味,本人對鮮奶敏感,好彩呢到亦都有提供燕麥奶,Latte算係合格之上。整體黎講,呢間浮生都不枉我特登揸車過黎一試,而且從食物到服務都感受得到幾位年青人嘅熱誠,下次再有機會都會再黎偷得浮生

- 雞扒定食

- Hojicha Roll Cake